Games in de toekomst Tencent zou kunnen komen Nintendo Switch: als u zich afvraagt ​​wie dit softwarehuis is, weet dan dat het veel meer is dan alleen een bedrijf dat videogames ontwikkelt.

In China is Tencent een echte technologie gigant dat veel gebieden omvat; wat ons het meest interesseert is duidelijk de videogame en zelfs daar is het de gastheer: het bedrijf bezit in feite aandelen in Riot Games (die hij volledig bezit), ontwikkelaar van League of Legends, epic Games, Activision Blizzard e Ubisoft. Vorig jaar bracht Tencent de enorme MOBA Arena van Valor op Switch en een paar maanden geleden heeft aangekondigd aan het werk zijn op een Pokémon-spel.

Kortom, een belangrijk bedrijf dat nu overweegt om nog meer van zijn titels naar de Japanse hybride console te brengen: volgens een vacaturein feite is het bedrijf op zoek naar een havenontwikkelaarsexpert voor Nintendo Switch die kunnen werken met Unity en Unreal Engine.

Het veld is erg breed en ervan uitgaande dat de Tencent-spellen die we op Nintendo Switch konden zien echt moeilijk is. Hulp kan komen van laatste aankondigingen fatti da rel, met zijn nieuwe games die het licht ook konden zien op de hybride console, inclusief de groenblijvende League of Legends.

Op dit moment alleen aannames, we zullen in de toekomst zien wanneer en wat de titels zullen zijn Tencent om aan te komen Nintendo Switch.