Als je een fan bent van de beroemdste arts in de geschiedenis van televisieseries, kan dit nieuws je alleen maar gelukkig maken. De VR-game The Edge Of Time, speelt zich af in de wereld van Doctor Who, 12 november wordt uitgebracht.

De game ziet de samenwerking van Jodie Whittaker in de rol van de dertiende Doctor en zal worden uitgebracht voor alle belangrijke virtual reality-systemen op de markt. De release was aanvankelijk gepland voor september, maar de ontwikkelaars van Maze Theory hebben de hele twee maanden uitgesteld om recht aan te doen Doctor Who. Het doel van het spel is om verschillende puzzels op te lossen om het te repareren TARDIS en laat de dokter zijn reizen voortzetten.

Als je een fan bent van de serie en een virtual reality-viewer hebt, The Edge Of Time het is een product dat u absoluut niet mag missen.