Het is donderdag en, zoals elke donderdag, wachten de nieuwe gratis spellen die vriendelijk worden aangeboden door de Epic Games Store op ons. Deze week is ongetwijfeld een beetje flauw, vooral na een een-twee, de laatste, die ons met Observer en Alan Wake's American Nightmare misschien iets te veel heeft verwend.
Vanaf vandaag, tot donderdag 31 oktober, zijn de gratis downloadbare games QUBE 2 en Layers of Fear, waardoor we ongeveer 45 euro besparen.
Klik hier om QUBE 2 onmiddellijk te downloaden;
Klik hier om Layer of Fear onmiddellijk te downloaden.

QUBE 2 is een puzzelspel, een vervolg op de min of meer bekende QUBE. Ontwikkeld door Toxic Games en gepubliceerd door Ten Hut Games op pc in maart 2018, om het beschikbaar te maken op alle andere platforms. In QUBE 2 nemen we de rol aan van Amelia Cross, een archeoloog in moeilijkheden die op mysterieuze wijze is ontwaakt in de ruïnes verwoest door het zand in een oud buitenaards landschap. Samen met de hulp van de afstand van een andere overlevende, zullen we de puzzels van deze vergeten wereld moeten oplossen om naar huis terug te keren.

Voor liefhebbers van horror en onderzoek, met Layers of Fear ben je zeker veilig. Iets ouder dan QUBE 2 (het kwam uit in 2016), de titel is ontwikkeld door Bloober Team en gepubliceerd door Aspyr Media.
Layers of Fear is een psychedelisch horrorspel in de eerste persoon, sterk gericht op geschiedenis en verkenning. We moeten ons onderdompelen in de diepten van de geest van een gekke schilder en de geheimen van zijn waanzin ontdekken.

Naast de QUBE 2 en Layers of Fear zijn ze echter opmerkelijk Hallowen's aanbiedingen altijd in de Epic Games Store. Bekijk het en kijk of je iets kunt besparen!