Het Franse bedrijf Ubisoft, bekend van de oprichting van historici EP quali Assassin's Creed, Far Cry en precies Rainbow Six hij heeft onlangs een klacht voltooid ten koste van de MizuSoft, een computerbedrijf dat verkocht codelijsten met trucs kunnen geven aan kopers supermachten illegaal waardoor ze onoverwinnelijk zijn in de online sector van het laatste hoofdstuk van de FPS-serie.

Rainbow Six Siege
Rainbow Six Siege

De juridische afdeling van Ubisoft claimt, met name in de Verenigde Staten, een onherstelbare schade zowel voor de titel als voor het bedrijf zelf, en gaf de schuldige het verwijtende bedrijf dat het de titel had teruggegeven onbespeelbaar voor de meeste gebruikers.

Aan de andere kant heeft MizuSoft dat niet verborg nooit zijn identiteit van aanbieders van dergelijke diensten, die in het verleden zijn aangekomen, zelfs opscheppen over hun sociale netwerken superioriteit van hun software e opscheppen om de game-ervaring te verpesten voor iedereen die ze niet gebruikt. Het IT-bedrijf heeft zelfs bij verschillende gelegenheden zelfs toegegeven dat het zou zijn ernstige problemen als Ubisoft opteerde voor een klacht tegen hen.

Met deze veronderstellingen lijkt MizuSoft bereid om toe te geven aan verzoeken door het Franse bedrijf van houd op en houd op hun verkoopactiviteiten voor de bovengenoemde codelijsten, zoals die van hen Officiële site lijkt momenteel onbereikbaar en informeert de sluiting van activiteiten vanaf de zojuist gepasseerde 24 oktober 2019.