Onlangs geïnterviewd op EGX 2019, De fabrikant van straatvechter, Yoshinori Ono, beantwoordde de vraag van een fan met betrekking tot plannen om het vierde of vijfde hoofdstuk van de serie vechtspellen te introduceren Nintendo Switch. Hier is het antwoord van Ono:

Je kunt naar de Nintendo-stand gaan en je vraag naar de VIP-backstage lanceren, want met hen moet je echt praten, niet ik. Zelfs met onze vorige titel voor Nintendo, was Ultra Street Fighter II Nintendo om naar ons toe te komen en te vragen of we iets wilden doen voor Street Fighter II, gezien het feit dat 25 jaren op de Nintendo-console was verstreken. Dus ik denk dat het met hen is dat je moet praten, dus ga hun standpunt aanvallen.

Yoshinori Ono

Yoshinori Ono heeft een andere vraag over Super Smash Bros, Ultimate beantwoord Blanka komt waarschijnlijk nooit in de selectie van de exclusieve Switch, met een ironisch antwoord:

Ik denk niet dat Sakurai Blanka erg leuk vindt. Nu ik erover nadenk, kwam het woord "Blanka" nooit ter sprake tijdens de discussie over wie hij in Smash moest stoppen, dus het is mogelijk dat hij niet echt weet wie Blanka is, of misschien haat hij het, het spijt me.

Zoals gebruikelijk bleek Ono provocerend en overdreven, waardoor de gemeenschap dit antwoord vaak besprak, wat denk je?