The Outer Worlds is eindelijk in de schappen aangekomen en ontvangt zeer positieve beoordelingen van critici. Hier vindt u onze beoordeling. De game is nog niet beschikbaar voor de Nintendo Switch en het lijkt erop dat hij niet vóór 2020 aankomt.

Het werd meegedeeld Private Division, het bedrijf dat zich bezighoudt met de distributie van het spel, via een persbericht. Sommige speculaties zouden ons doen denken dat de meest geschikte periode voor de komst van het spel aan is Nintendo Switch beide rond maart. Dit komt door het fiscale jaar van Take Two, partner van Private Division, eindigt tijdens die maand. Exit op Nintendo Switch zou een uitstekende conclusie kunnen zijn.

Verder nemen we als voorbeeld de benodigde tijd voor porten Dark Souls: Remastered op dezelfde consul zou de operatie vijf maanden kunnen duren en in maart vallen.

Als je er een bezit Nintendo Switch en je wachtte angstig af om zo snel mogelijk je handen te krijgen The Outer Worldshelaas moet je lang wachten.