Il 19 november, na wat uitstel, komt het verwachte Shenmue 3 op PlayStation 4 en pc via de Epic Games Store.

In deze uren heeft YsNet een gepubliceerd Nuovo video waarin de ontwikkelaars de personages en de door de hoofdpersoon bezochte gebieden vertellen en beschrijven Ryo Hazuki: waarschijnlijk wordt van alles gezegd dat je niets zult begrijpen, maar tijdens de vijf minuten video worden er veel gameplay-scènes getoond, waarvan sommige niet zijn gepubliceerd.

Met Shenmue 3 zullen we eindelijk het continuüm van één zien historische saga, waarin we de rol van Ryo Hazuki op zich zullen nemen, die nog steeds vastbesloten is ontrafel het mysterie achter de moord op zijn vader.

Iets minder dan een maand ontbreekt voor de aankomst van Shenmue 3, keer je terug naar het veld om het mysterie van de Phoenix Mirror te verkennen?