Tim Miller, de directeur van Terminator: Dark lot, gaf onlangs een interview aan Fandango wanneer bevestigde dat er in de aftiteling van de film geen nieuwe scènes zullen zijn, zoals meestal het geval is met Marvel-speelfilms.

Fandango: Een vraag, moet het publiek in de hal blijven, zelfs tijdens de aftiteling?
Tim Miller: Ik hou van deze dingen, maar ik denk dat ze uitsluitend door Marvel zijn gemaakt. Dus nee.

De directeur gaf dat ook toe de film zal er veel hebben stadia van actie, maar het zal ook spannend zijn:

Fandango: We hebben geruchten gehoord dat deze film een ​​stoere actiefilm is, maar ook erg spannend. Ben je het ermee eens dat er tranen kunnen vergieten?
Tim Miller: Oh, ik vind het buitengewoon opwindend, en ik verzin dit niet, ik zeg je dat ik vanmorgen de finale weer zag omdat ik het aan iemand liet zien en ik huilde. Ik huil nog steeds bijna elke keer. Uiteindelijk is het echt krachtig en ik denk dat het een testament van de geschiedenis is, mede dankzij wat de acteurs eraan hebben gebracht.

Bedenk dat Terminator: Dark Destiny zal aankomen in theaters op 31 oktober.