In de afgelopen paar uur heeft Disney officieel bevestigd wat eerder als een gerucht op het net werd verspreid, de makers van Game of Thrones, DB Weiss e David Benioff, hebben het project van verlaten nieuwe trilogie di Star Wars. 

De nieuwe saga zou in theaters in moeten zijn aangekomen 2022 (met de vervolgstukken in de 2024 e 2026), maar Weiss en Benioff verlieten het project omdat ze een veel rijker aanbod van zouden ontvangen Netflix, er is sprake van minstens 9-cijfers, wat hem niet de tijd zou hebben gegeven die nodig was om aan drie nieuwe Star Wars-films te werken. Op dit moment is het onduidelijk of de geplande Weiss en Benioff-trilogie aan iemand anders zullen worden toevertrouwd, of dat het volledig zal worden gewist, maar wat zeker is, is dat Star Wars-fans niet droog zullen blijven, zoals Disney heeft al gepland nieuwe trilogie van het merk, dit keer geregisseerd door de directeur van De laatste Jedi, Rian Johnson.