De tv-serie Obi-Wan Kenobi, die in de 2020 zou moeten worden opgenomen, moest een film zijn, maar uiteindelijk werd besloten om er een tv-programma van te maken voor Disney +.

Het zijn niet alleen geruchten over Corriodio, maar om te bevestigen is het niets minder dan dezelfde Obi-Wan, dat is Ewan McGregor.

In een interview met comingsoon.net de eiser verklaarde dat:

"Het is niet altijd als een serie beschouwd, althans in eerste instantie niet. Ik ben echt blij dat ik het verhaal binnen enkele uren kan vertellen in plaats van in één opname. Ik denk dat het iets heel moois zal zijn. " 

Ewan McGregor dus hij lijkt erg blij met deze verandering van plannen, gezien het feit dat hij altijd had beweerd de rol van Obi-Wan Kenobi te spelen, maar dat er geen plannen in zicht waren voor een film gewijd aan het personage, vooral na de flop van de film gewijd aan Solo .

Obi-Wan wordt een serie uit 6-afleveringen, ingesteld 8 jaar na het einde van Star Wars III - Revenge of the Sith, die die periode bestrijkt dat de Jedi-meester in ballingschap gaat vóór de gebeurtenissen die zullen leiden tot het begin van de eerste trilogie.