DUBLIN- (BUSINESS WIRE) -het "3D gameconsoles - marktanalyse, trends en voorspellingen" rapport is toegevoegd aan ResearchAndMarkets.com's aanbieden.

De 3D Gaming Consoles wereldwijd zullen naar verwachting groeien met US $ 14 miljard, aangedreven door een samengestelde groei van 14.9%

Home 3D Gaming Consoles, een van de segmenten die in het onderzoek zijn geanalyseerd, tonen het potentieel om te groeien met meer dan 16.1%. De veranderende dynamiek die deze groei ondersteunt, maakt het voor bedrijven in deze ruimte van cruciaal belang om op de hoogte te blijven van de veranderende polsslag van de markt. Home 16D Gaming Consoles, klaar om meer dan US $ 2025 3 miljard per jaar te bereiken, zullen gezonde winst opleveren door een aanzienlijke impuls te geven aan de wereldwijde groei.

Vertegenwoordigend de ontwikkelde wereld, zullen de Verenigde Staten het groeimomentum van 13.2 handhaven. Binnen Europa zal het in de komende 547.5 tot 5-jaren meer dan US $ 6 miljoen aan de omvang en de slagkracht van de regio toevoegen. Meer dan US $ 447.7 miljoen aan geprojecteerd in de regio zal afkomstig zijn van de rest van de Europese markten. In Japan zullen Home 3D-gameconsoles tegen het einde van de analyseperiode een marktomvang van US $ 795.5 miljoen bereiken.

Als de op een na grootste economie ter wereld en de nieuwe game-wisselaar op de wereldmarkt, heeft China het potentieel om te groeien met meer dan US $ 19.3 miljard in termen van adresseerbare kansen voor het plukken en aspirant-bedrijven en hun slimme leiders.

Deze visuele en veel meer need-to-know kwantitatieve gegevens worden gepresenteerd om de kwaliteit van strategische beslissingen te waarborgen, of het nu gaat om nieuwe markten of de toewijzing van middelen binnen een portfolio.

Verschillende macro-economische factoren en interne marktkrachten zullen vorm geven aan groei- en vraagpatronen in opkomende landen in Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten. Alle gepresenteerde onderzoeksperspectieven zijn gebaseerd op gevalideerde engagementen van beïnvloeders in de markt, waarvan de meningen alle andere onderzoeksmethodologieën vervangen.

Concurrenten die op deze markt zijn geïdentificeerd, zijn onder meer:

  • Microsoft Corporation
  • Nintendo of America, Inc.
  • Sony Corporation of America
  • Sony Computer Entertainment
  • Nintendo

Belangrijke behandelde onderwerpen:

1. Marktoverzicht

2. Focus op geselecteerde spelers

3. Markttrends en stuurprogramma's

4. Wereldmarktperspectief

Voor meer informatie over dit rapportbezoek https://www.researchandmarkets.com/r/jof7jg

Contacten

ResearchAndMarkets.com
Laura Wood, Senior Press Manager
press@researchandmarkets.com
Voor EST-kantooruren belt u 1-917-300-0470
Voor US / CAN gratis telefoongesprek 1-800-526-8630
Voor GMT-kantooruren Bel + 353-1-416-8900

Bron BEDRIJFSDRAAD

Reacties

antwoorden