BETHESDA, Md. - (BUSINESS WIRE) - American Esports heeft vandaag aangekondigd dat de Verenigde Staten van David Petr lid zijn van de Raad van Advies van de Verenigde Staten. De heer Petr heeft een dynamische carrière die zich uitstrekt over 25 jaar en aanzienlijke resultaten behaalde in marketing en economische ontwikkeling.

“David is een waardevolle toevoeging als voorzitter van onze adviesraad gezien zijn kracht in economische ontwikkeling. Hij zei Dani Canubas, CEO en oprichter: "Hij is een ondernemerstalent en strategisch begrip van ontwikkeling zal American Esports ten goede komen als we ons regionale district uitbreiden en stedelijke entertainmentcentra bouwen."

Als voormalig president en CEO van de Montgomery County Economic Development Corporation definieerden zijn innovatieve strategieën en creatieve uitvoeringsmogelijkheden Montgomery County als de ideale plek om zaken te starten, te laten groeien en uit te breiden. Davids waardering en begrip voor stedelijke economische ontwikkeling, de visie van American Esport op groei, hoe stedelijke en stedelijke centra snel opduiken in het hele land met lifestyle-voorzieningen die leiden tot demografische gamergames. 100 en de meest invloedrijke nieuwsmakers van 2017 in Washington, vanwege Davids vooruitstrevende aard en assertieve operatietalenten.

“Er is nog nooit een spannendere tijd geweest om in gamen te zijn, als een economische ontwikkelaar en vader van vier kinderen. Professioneel en persoonlijk, erken ik dat het werk dat de Amerikaanse export doet de industrie en de spelers binnenin doet, om de groeiende geesten in ons land op te leiden en te inspireren. Het gaat om competitie. Het gaat om gemeenschap. Het gaat om verbinden. "Ik ben klaar om een ​​leidende rol te vervullen, als aanvulling op de immense talenten van de organisatie als we een revolutie teweegbrengen in de industrie." Verklaarde David Petr.

American Esports is opgericht in 2017 en stelt casual spelers in staat om locaties, coaching en toernooispel en community-ontwikkeling te bieden waar ze kunnen leren, groeien en concurreren. Het bedrijf bouwt regionale export en academische ontwikkelt exportprogramma's en spelcentra op middelbare scholen en hogescholen; biedt turnkey-gamingproducten en -diensten; en liga's instellen voor amateurspelers die strijden om instellingen, bedrijven en het leger.

Of het nu gaat om entertainment, competitie of de kloof overbruggen tussen competitief gamen en onderwijs, middelbare school of collegiaal, de Amerikaanse export streeft naar een blijvende en positieve impact op de exportsector. www.americanesports.net

Contacten

Jacqui Higgins
410.266.3042
jacqui@americanesports.net

Bron BEDRIJFSDRAAD