De talrijke gerucht en geruchten de afgelopen dagen zijn gelekt bleek waar: op het podium vanAnaheim Convention Center in Californië het volgende hoofdstuk van deActie RPG hack'n'slash meest bekende ter wereld. Het is zover Diablo 4!

De aankondiging voor de nieuwe titel ontwikkeld door Blizzard werd vergezeld door een lange trailer gemaakt in computergraphics duurt goed 9 minuten. Dankzij deze krachtige korte film is het mogelijk confermare de terugkeer van een van de meest verwachte personages in Diablo 4: De koningin van de nachtmerries Lilithterug naar Sanctuarium door een donker ritueel.

Er wordt momenteel weinig andere informatie verstrekt tijdens de Blizzcon 2019, maar het is definitief ontkende het gerucht die wilde dat Diablo 4 de klassieker weggooide isometrische visueel in ruil voor een stijl in eerste persoon, misschien gehouden te ver weg van de oorsprong van de serie van meer dan twintig jaar.

Diablo 4 zal beschikbaar zijn voor PC, PlayStation 4 e Xbox One. Dezelfde release datum voor de titel is het nog steeds gehuld in mysterie, maar laten we ons voorstellen dat Blizzard er de komende weken licht op zal werpen. U volgt de advertenties van de Blizzcon 2019-conferentie? Wat vind je van de nieuw onthulde vierde aflevering van de Diablo-serie?