Het was nu slechts een kwestie van dagen voordat a officiële aankondiging en dit kwam net tijdens de BlizzCon 2019: Overwatch 2 Het bestaat.

beschouwd een soort grote uitbreiding meer dan een echte nieuwe game, zal Overwatch 2 in tegenstelling tot de prequel beide hebben een multiplayer-modus dat een verhaalmodus, de laatste geïntroduceerd door een spectaculaire trailer die je hieronder kunt zien.

Blizzard heeft het iedereen al laten weten progress, skins en karakters ontgrendeld in Overwatch kunnen worden geïmporteerd in het tweede hoofdstuk, dat zal worden verrijkt met nieuwe kaarten en ook karakters waar je van gaat houden (of haat), net zoals je al deed met Tracer en metgezellen.

De komst op de Nintendo Switch is ook belangrijk en geruststellend, aanvankelijk twijfelachtig gezien de recente release op eShop van het eerste hoofdstuk dat de eerste ontevredenheid al had verdrongen. Geen angst in plaats daarvan: Overwatch 2 komt aan op pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.