Terminator: weerstand is het laatste hoofdstuk dat zich afspeelt in het Terminator-universum en zal ons terugzetten tegen de verschrikkelijke moordmachines. We zullen de rol van Jacob Rivers dragen, die deelneemt aan het verzet van John Connor tegen Skynet in de tijdlijn van de eerste twee Terminator-films. Het speelt zich af kort na de Dag des Oordeels en technisch dient als een prequel op de originele film, voordat Kyle Reese werd teruggestuurd in de tijd.

Met de nieuwe gametrailer kunnen we de vechtsysteem, verdieping ook de heimelijke elementen. Vijanden van robots zijn immuun voor normale wapens; als we geen laser hebben, moeten we ons verbergen voor de Terminators. De video, zichtbaar aan de onderkant, ziet Rivers worstelen met de klassieke exoskeletten T-1000, evenals torentjes en vliegende drones, maar toont ook momenten waarop het nodig zal zijn om het gevecht te vermijden of een elektrisch mes te gebruiken om de vijanden neer te halen.

De soundtrack moet bekend zijn bij alle fans van de serie. Het lijkt er niet op dat de gebeurtenissen van Terminator: Dark Fate, de laatste film in de serie, in aanmerking zullen worden genomen.

Terminator: Resistance wordt uitgebracht op pc, PlayStation 4 en Xbox One op november 15 in Europa en Australië, en later 10 december in Noord-Amerika.