De film van Sonic the Hedgehog is beroemd geworden, niet om de redenen die de producenten hoopten: de eerste beelden lekken en de officiële trailer hebben inderdaad een ontwerp van de hoofdpersoon getoond dat ver verwijderd is van de tegenhanger van de videogame, die hij heeft ontketende woede van alle fans van de blauwe egel.

Om deze reden hebben de producenten de release van de film uitgesteld om het aspect van Sonic te veranderen dat op dit moment, althans officieel, onbekend blijft. Maar sinds enkele dagen circuleren ze verschillende gelekte foto's die alleen de tonen nieuw ontwerp van het SEGA-pictogram:

Sonic-POV

Hoewel niet identiek aan de digitale versie van videogames, kunnen fans nu tevreden zijn: alles wat verkeerd was en in het algemeen werd het te gehumaniseerde aspect geëlimineerd ten gunste van iets meer geschikt voor wat Sonic-liefhebbers gewend waren.

We staan ​​voor eenbeeld gestolen e niet officieel wijdverbreid, maar de kans dat dit het echte definitieve ontwerp van is Sonic the Hedgehog ze zijn echt hoog.