Vanaf vandaag sluit hij zich aan bij het Super Smash Bros.-raster Ultimate, de iconische Terry Bogard, rechtstreeks uit het historische vechtspel Fatal Fury. Sakurai is klaar om het personage in detail uit te leggen, met een video Storing van de charismatische jager.

Nintendo heeft dat onlangs onthuld Ultimate Smash heeft een zeer grote hoeveelheid exemplaren verkocht en werd de bestseller aller tijden, in het vechtgenre. Het is het bereiken van een geweldig doel voor de serie geboren in 1999 op Nintendo 64. Het kleine rooster dat alleen uit 12-tekens bestaat, bevat nu meer dan 70, alle iconische tekens van de videogamemedia.

Terry Bogard

Terry Bogard is slechts het laatste, belangrijke stuk van een mozaïek dat enkele van de belangrijkste personages in de gamingwereld vertegenwoordigt, van Sonic tot Snake, via Donkey Kong en zelfs Banjo en Kazooie, de laatste landde op de vechtende Nintendo dankzij de bijdrage van Microsoft.