Unity heeft onlangs acquisito Obvioos, die een applicatie voor een service had gemaakt 3D-streaming in realtime, Called Furioos.

Het platform maakt gebruik van dezelfde technologie als de cloud gaming om 3D-software te streamen op elk apparaat met een internetverbinding. Hiermee kunnen gebruikers uitbesteden elke activiteit die hun apparaat niet kan uitvoeren. Unity zegt dat de verwerving van deze functionaliteit een verdere stap voorwaarts betekent voor de volledige toegankelijkheid van ontwikkelingwat betekent a geweldige steun voor alle ontwikkelaars en aspirant-ontwikkelaars.

Eenheid

"Furioos is compatibel met elk apparaat dat gestreamde video's kan ontvangen, zoals de webbrowser van een smartphone. Het wordt automatisch in balans gebracht door aanpassing aan het aantal bezoeken in realtime en vanaf elke plek ter wereld", Zegt een insider op de Unity-blog.

"Als platform kunt u met Furioos elke Windows-toepassing streamen, eenvoudig door een ZIP-bestand te slepen. Het kan worden gebruikt om elke toepassing in elke website in te voegen - net als een video op YouTube. '

Furioos wordt veel gebruikt in architectuur, constructie, productontwerp en onroerend goed. Op deze gebieden zal de applicatie gewoon blijven werken, maar de acquisitie van Unity garandeert een continue verbinding met het platform van demachine van ontwikkelaars.