De "interactieve" verzamellijn van Nintendo blijft zich uitbreiden. De familie Amiibo breidt zich verder uit met de komst van Dark Samus en Richter, personages die respectievelijk behoren tot de merken Metroid en Catselvania. Met dank aan een tweet van Wario64 we kunnen de verpakking van de twee producten bekijken.

De Dark Samus amiibo ziet er absoluut fantastisch uit, maar Richter is ook niets om te niezen. [Afbeelding door Wario64]

Het is duidelijk dat de twee cijfers ze zijn gebaseerd op het karakterontwerp en het uiterlijk van Super Smash Bros. Ultimate in plaats van trouw te blijven aan hun oorspronkelijke uiterlijk. Zoals gebruikelijk is de zorg voor deze producten van een goede standaard, vooral gezien de kwaliteit / prijsverhouding.

Natuurlijk vraagt ​​men zich op dit punt af, na de komst van Terry Bogard op het Smash rooster, wanneer zijn Amiibo zal worden gepresenteerd.

Dark Samus en Richter worden vanaf 17 januari 2020 op de markt gebracht.