Black Friday-experts delen de beste vroege Walmart-deals voor laptops, smartphones, games, speelgoed en huishoudelijke artikelen voor shoppers in 2019

BOSTON– (BUSINESS WIRE) - Hier zijn de beste vroege Walmart-deals voor Black Friday 2019. De onderstaande lijst bevat links naar de beste vroege Walmart-technologie, speelgoed en Black Friday-deals voor thuis, zoals geïdentificeerd door het team van onderzoekers van The Consumer Post.

Beste Walmart-aanbiedingen:

Black Friday-run voor een beperkte periode. Bezoek duizenden voor meer live deals Amazon Black Friday-pagina en Walmart Deal Drop-pagina. De consumentenpost verdient commissies uit aankopen gedaan met behulp van de aangeboden links.

Retail-gigant Walmart zal naar verwachting zijn producten met aanzienlijke kortingen tot en met Black Friday verkopen. Een 4K TV of converteerbare laptop kan tijdens het evenement voor de helft van de prijs worden verkocht. Het is een gegeven dat gameconsoles zoals de Sony PS4 en Nintendo Switches de prijzen ook laten dalen. Andere items, variërend van oudere modellen van de Apple iPhone tot banden, bieden dan ook grote besparingen.

Wat is er zo speciaal aan Black Friday-deals? Elk jaar bieden retailers in het hele land tijdelijke kortingen op hun producten tijdens Black Friday. De gemiddelde korting op 24% korting. Ter vergelijking: in-store deals tijdens de week worden gemiddeld 20% aangeboden.

In de afgelopen jaren zijn de beste consumenten in de VS. Uit het 2018-onderzoek van Deloitte bleek dat de volledige helft van de ondervraagde shoppers de voorkeur gaf aan online verkopen boven deals in winkels.

Over de consumentenpost: De Consumer Post deelt nieuws voor online shoppers. Als Amazon Associate verdient The Consumer Post van in aanmerking komende aankopen.

Contacten

Andy Mathews (andy@nicelynetwork.com)

 

Bron BEDRIJFSDRAAD