REDMOND, Wash. - (BUSINESS WIRE) –Een nieuw komisch puzzelspel met coöperaties ontwikkeld door Tarsier Studios kan nu worden gedownload op Nintendo.com en Nintendo eShop op de Nintendo Switch systeem. in De brancardsspelen spelers de rol van twee medici die samen moeten werken om Dizzies te redden, verontruste bewoners duizelig door het kwaadaardige brein Captain Brains, op allerlei gekke manieren. Ga naar om de lancering van de game in actie te bekijken https://youtu.be/7tfCvYLnwWk.


Om Dizzies te redden, zullen spelers elke scène in hun ambulance besturen terwijl ze door muren breken en onderweg door de lucht en andere gezichten vliegen. Eenmaal aangekomen, moeten spelers ze opstapelen (of bij hun ledematen pakken) en terugbrengen naar de vertrouwde ambulance. Elke speler bestuurt een van de twee medici, dus samenwerken en Joy-Con passeren

Spelers kunnen samenwerken in lokale multiplayer met behulp van Joy-Con-controllers of Nintendo Switch Pro-controllers (apart verkrijgbaar), of een combinatie van twee, om te spelen, of zelfs alleen, beide tegelijkertijd te besturen.

Naast het redden van duizelingwekkende burgerschappen, biedt de game verschillende zijmissies waarbij je bomen moet omzagen, hellingen opbouwen, vuurwerk opblazen en zelfs verstoppertje spelen. Spelers kunnen extra hoeden, aangepaste kleuren en meubels voor hun thuisbasis ontgrendelen door gebieden en de wereldkaart te verkennen.

De brancards is nu exclusief verkrijgbaar op Nintendo.com en in de Nintendo eShop op Nintendo Switch voor $ 19.99. Ga voor meer informatie of om de game te kopen https://www.nintendo.com/games/detail/the-stretchers-switch/.

Opmerkingen voor redacteuren: Nintendo-persmateriaal is beschikbaar op https://press.nintendo.com, een met een wachtwoord beveiligde site. Om u aan te melden, registreer u op de site.

Contacten

Justin Aclin
Golin
212-373-6004
jaclin@golin.com

Eddie Garcia
Golin
213-335-5536
egarcia@golin.com

Bron BEDRIJFSDRAAD