Twee jaar zijn verstreken sinds, in de 2017, Goddelijkheid: Originele Zonde 2 op de markt gekomen die alle RPG-liefhebbers betoveren, maar dit heeft de ontwikkelaars die net een hebben gepubliceerd niet gestopt nieuwe gratis DLC, Bestel & Magie.

Deze nieuwe aanvullende inhoud kan worden gedownload op pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch: eenmaal geïnstalleerd zal het mogelijk zijn vrij kiezen welke opties en functies u wilt activeren, allemaal vanuit het hoofdmenu.

Het nieuws is veel en interessant, inclusief de mogelijkheid van willekeurig de gevechten, de inventaris efficiënter organiseren e onderhandelingscapaciteit vergroten. Bovendien is het nu alleen mogelijk op de Nintendo Switch-versie vrienden uitnodigen zowel aan het begin van het avontuur als tijdens het laatste.

Een heel leuk cadeau van Larian Studios voor alle spelers van Goddelijkheid: Originele Zonde 2; de complete changelog die u kunt vinden qui.