De gegevens van de Italiaanse box office bevestigden dat de meest bekeken film die het afgelopen weekend momenteel in de bioscoop te zien is, "De Wall Street-meisjes'.

De film met Jennifer Lopez, in feite, heeft debuteerde met 1.563.233 euro in slechts vier dagen programmeren, de concurrentie doorbreken Siani met "De mooiste dag ter wereld "(1.278.949 deze week voor een totaal van 4.753.994 euro) en 'The Addams Family ”houdt momenteel het totale 5 miljoen stand.

Onder het nieuws in de zaal vinden we ook: 'The Golden Men " die 428 duizend euro hebben ingezameld, "Parasite" (vergeet niet de winnende film van het Palme d'Or te zijn) 381 duizend euro, e "Brooklyn zonder moeder - De geheimen van een stad"Slechts 361 duizend euro.

"Joker" in plaats daarvan wordt het als vierde bevestigd met 28.108,199 totale euro's. Dus een geweldig debuut voor de film van Lorene Scafaria.