Death Stranding is absoluut de game van het moment e Norman Reedus, beroemd gemaakt door zijn rol in The Walking Dead, is waarschijnlijk de meest besproken acteur op internet. De nieuwste inspanning op het bord Hideo Kojima heeft de acteur in feite naar een lange reeks interviews gebracht, waaronder die van een TGCOM 24 waarin Reedus uitlegde hoe het anders was om voor een videogame te spelen, vooral met regisseur Kojima.

Hier is een fragment van het interview:

Net als in een goede film, die je naar verschillende omgevingen vervoert, gebeurt hetzelfde in de videogame ook, maar met een groot verschil: jij neemt de beslissingen, jij bent het in de game. Toen ik begon te werken aan Death Stranding vroeg ik: "Wil je het me uitleggen, zal de gebruiker dan met me spelen tijdens het spel?" En het antwoord dat me verbaasde was: "Nee nee, hij zal jou zijn". Ik wist niet wat het verschil was en ik wist het toen we begonnen met het opnemen van mijn scènes in motion capture.

Ze herstelden me zelfs op normale momenten; ik zat bijvoorbeeld terwijl ik wachtte op de andere acteurs, ik begon aan mijn hoofd te krabben en zij vroegen mij het opnieuw te doen; hetzelfde toen ik me misschien verveeld opkeek.

Als je een film maakt, heeft de regisseur heel duidelijke ideeën en moet je doen wat hij zegt. Als ik bijvoorbeeld een kussen neem, zeggen ze dat ik dat niet moet doen, omdat het kussen niet is verstrekt. In plaats daarvan gebeurde het tegenovergestelde met Hideo: ik nam een ​​kussen en vroeg of het goed was en Kojima zei: 'Een kussen? Laten we er liever vier plaatsen en ook een lamp meenemen. "

Reedus sprak vervolgens over zijn karakter in The Walking Dead, Daryl, hem vergeleken met die van Sam Death Stranding:

Daryl in The Walking Dead begint als eenling. Hij wijst iedereen af, hij wil niemand in de buurt. Maar dan beginnen mensen hem te vertrouwen en draait hij zich om. Word de man die dank is aan andere mensen.

Sam Porter Bridges in Death Stranding doet hetzelfde: hij is aanvankelijk op zichzelf ingesloten en komt op het punt dat iedereen op hem rekent. Er zijn er veel van mij in deze game, want er zijn er veel van mij in The Walking Dead.

Norman Reedus lijkt perfect in de schoenen van zijn personages te zijn gevallen, bijna alsof hij niet had hoeven handelen. Wat vind je van zijn interpretatie in Death Stranding?