De onafhankelijke game-ontwikkelaar Modus Games heeft vandaag nieuwe details en grafische elementen onthuld van het verwrongen mysterie waarop het is gebaseerd Remothered: Broken Porcelain, het tweede hoofdstuk van de veelgeprezen cult-saga, gemaakt door Darril Arts. De komende overlevingshorror is ook beschikbaar in de Steam Wish List, vóór de officiële lancering in 2020 op pc, PlayStation 4, Nintendo Switch en Xbox One.

Naar het idee van regisseur Chris Darril en het meeslepende verhaal van de ontwikkelaar Stormind Games, Remothered: Broken Porcelain stelt spelers voor aan de gestoorde gasten en medewerkers van de Ashmann Inn. Onder de eigenaren van het hotel vinden we ook een reeks gewelddadige en surrealistische gasten, en de redenen achter de dreigende afleveringen die binnen de hotelmuren worden geconsumeerd, vullen de angst van de gasten die zich tijdens hun verblijf niet op hun gemak voelen.

Remothered: Broken Porcelain stelt ons voor aan Jennifer, een opstandige tiener die werkt als een bewaarder van de Ashmann Inn, maar onverklaarbare fenomenen en duister gedrag brachten haar ertoe om zich te verdiepen in de geheimen die de gangen van die plaats bewonen, met behulp van een potentiële bondgenoot genaamd Lindsay. Ondertussen keert Rosemary terug naar Remothered: Tormented Fathers om het onderzoek naar de verdwijning van een meisje voort te zetten, een zaak die onopgelost bleef. Onze heldinnen zullen geconfronteerd worden met onwerkelijke verschrikkingen en fatale tegenstanders in hun zoektocht naar waarheid.