Super Mario 64 was een van de eerste spellen die op de magische manier van 3D zeilde, een revolutie teweeggebracht in de manier waarop we videogames zien.

Nu is de stap vooruit niet te wijten aan de toevoeging van andere grafische instellingen, maar dankzij het werk van een fan heeft de game veel nieuwe inhoud. Dat klopt, een Super Mario 64-fan heeft een mod van het spel gemaakt, zodat je je de reis in het Mushroom Kingdom kunt voorstellen.

De modder die deze nieuwe versie heeft gemaakt, heet Super Mario 64 Land wordt Kaze EmmanuelleEn 10 heeft de 2019-rom van november uitgebrachtof twee dagen geleden. Het werk van Emanuar is niet alleen om het spel te moderniseren, maar ook om nieuwe elementen toe te voegen, zowel in het verleden als in het moderne. In de rom vinden we 32 nieuwe levels, 8 bazen, 10 power-ups waaronder het Tanuki Suit van Super Mario Bros 3 en het Cat Suit dat afkomstig is van Super Mario 3D World.

Omdat de titel is gewijzigd van de originele game, heb je de originele rom nodig om alles te starten. Gelukkig vindt u alle stappen die nodig zijn voor het functioneren ervan in de beschrijving van de video.

De enige pijnlijke kant om onder controle te houden is Nintendo, aangezien het Japanse bedrijf verschillende ervaringen uit het verleden heeft met fanprojecten, projecten die soms direct door het Japanse bedrijf worden gestopt. We hopen dat dit met Super Mario 64 Land zo laat mogelijk gebeurt.

Omdat we het hebben over het onderwerp mod en rom. Je hebt de nieuwe mod voor Skyrim gezien waarmee je wat kunt hebben textuur in 8k?