GRID, de racegame die is ontwikkeld door Codemasters, komt aan in Stadia met een modus die 40-hulp biedt op hetzelfde circuit.

Helaas maakt GRID geen deel uit van de lijst met 12-games beschikbaar bij lancering van Google Stadia, maar ondanks dit zal de game profiteren van de kracht van de cloud om ons onmogelijke gamemodi te geven op andere hardware, ja zelfs pc.

En dankzij de kracht van de Stadia-servers vonden de ontwikkelaars de kracht en middelen om een ​​gamemodus te creëren die voorheen niet kon worden beheerd. Mark Green, directeur ontwikkeling voor GRID, tijdens een interview voor WCCFTech bevestigde dat de betreffende modaliteit alleen mogelijk is dankzij de technologie van Stadia.

"Misschien was het gebied met het grootste verschil streaming, maar zelfs het vermogen van Stadia om met andere Stadia te praten, draait zo snel een aantal ideeën om in multiplayer - bijvoorbeeld de ontwikkeling van een volledig nieuwe modus voor GRID Stadia met 40-auto's tegelijkertijd op de baan, iets dat gewoon niet mogelijk is met andere hardware. "

Green voegde er kort daarna aan toe dat de multiplayer-modus met 40 machines slechts het topje van de ijsberg is voor wat Stadia's technologie hier kan, maar hij wilde er geen verdere details over toevoegen. Dit alles kan ons alleen maar aan het denken zetten, vooral omdat we met een smartphone en een dataverbinding zonder problemen elke 100-player battleroyale kunnen spelen, maar voor computerspellen is het verhaal misschien heel anders.

Wat vindt u van deze modus van 40-machines in dezelfde track? Ben je benieuwd wat er in de toekomst zal gebeuren dankzij Stadia-technologie? In de tussentijd heb je dat gehoord Heeft Bethesda een nieuwe studio geopend?