SINGAPORE– (BUSINESS WIRE) –Sea Limited (NYSE: SE) ('Sea' of 'Company') $ 1 miljard aan de totale hoofdsom van converteerbare senior notes twee 2024 (de "Notes"). Het bedrijf heeft de oorspronkelijke koper de optie 13-day toegekend om tot een extra hoofdsom van USD 150 miljoen aan Notes te kopen. Het bedrijf is van plan een businessplan te implementeren, inclusief de mogelijke strategische investeringen en overnames. . Aangeboden notities Miljoen verbonden aan het bedrijf.

De Notes zijn senior, een ongedekte verplichting van de Vennootschap, met een rentevoet van 1.00% per jaar, halfjaarlijks achteraf betaalbaar op juni 1 en december 1 van elk jaar, beginnend op juni 1, 2020. De Notes vervallen op december 1, 2024, tenzij ze vóór die datum zijn afgelost, teruggekocht of geconverteerd. De 1, 2024, de Notes Daarna zullen de Notes converteerbaar zijn naar de optie van Bij conversie kunnen de Notes naar keuze van de Vennootschap worden afgewikkeld in Amerikaanse depotaandelen ("ADS's") (die elk een gewoon Klasse A-aandeel van de Vennootschap vertegenwoordigen), contanten of een combinatie van contanten en ADS's. De initiële omrekeningskoers van de Notes is 19.9475 ADS voor US $ 1,000 hoofdsom van Notes (wat overeenkomt met een initiële conversieprijs van ongeveer US $ 50.13 voor ADS en vertegenwoordigt een premium conversie van ongeveer 42.5 boven de slotkoers van de onderneming ADS op november 13, 2019, wat US $ 35.18 was voor ADS). De omrekeningskoers kan worden aangepast na het optreden van bepaalde gebeurtenissen.

Op of na december 2, 2022, kan het bedrijf op elk moment van de Notes contant verzilveren, als de laatst gerapporteerde prijs van de ADS ten minste 130% van de conversie voor de Notes is geweest en dan minimaal 20 handelsdagen (al dan niet opeenvolgend) tijdens een 30 opeenvolgende handelsdag (inclusief de laatste handel van een dergelijke periode) inkoopprijs gelijk aan 100 de inkoopdatum ("Optionele inkoop"). Het Bedrijf is mogelijk niet in staat om op enig moment informatie te verstrekken als deze minder dan $ 75 miljoen bedraagt, de totale hoofdsom van Notes blijft op dat moment uitstaand ("Opruimen inwisselen"). Bovendien kan de Vennootschap alle Notes, behalve een deel, terugbetalen in het geval van bepaalde wijzigingen in de belastingwetgeving ("Belastingaflossing").

Bovendien vormen houders van de Notes aan de Vennootschap en hun Notes bij het optreden van bepaalde gebeurtenissen een fundamentele verandering. In verband met bepaalde Aflossing, Opruiming Aflossing of Belastingaflossing, zal het in bepaalde omstandigheden de conversieratio verhogen voor diegenen die hun Notes mogelijk willen omzetten in een verband met een dergelijk bedrijfsevenement of dergelijke Optioneel inwisselen, opruimen inwisselen of belasting inwisselen.

In verband met de prijsstelling van de Notes is de Vennootschap transacties aangegaan met de oorspronkelijke koper (of zijn gelieerde ondernemingen) en / of een of meer andere financiële instellingen (de "Optietegenpartijen"). Deze transacties zullen naar verwachting het potentieel van het bedrijf verminderen. van geconverteerde Notes, in voorkomend geval, afhankelijk van conversie van Notes, naargelang het geval, onderworpen aan een cap op basis van de cap van de afgetopte call-transacties. De capwaarde van transacties zal in eerste instantie US $ 70.36 zijn voor ADS, wat een geschatte prijs 100% is boven de slotkoers van de ADS's van het bedrijf op november 13, 2019, en is onderworpen aan bepaalde aanpassingen onder de voorwaarden van de afgetopte bel transacties. De oorspronkelijke koper maakt gebruik van de optie om extra bankbiljetten te kopen.

Het bedrijf is erop gewezen dat het niet de enige in het land is, maar dat het is opgericht in verband met hun initiële hedgeposities met betrekking tot de ADS's en / of verschillende derivatentransacties aangaat met betrekking tot de ADS's tegelijkertijd met , of kort daarna, de prijsstelling van de Notes. Deze afdekkingsactiviteiten kunnen de marktprijs van ADS of de Notes op dat moment verhogen (of de omvang verminderen). Bovendien kunnen de Optietegenpartijen of hun respectieve gelieerde ondernemingen hun hedgeposities wijzigen door verschillende derivatentransacties met de ADS's aan te gaan of af te leiden en / of de ADS of andere effecten van de Vennootschap te kopen of verkopen. de Notes en voorafgaand aan de vervaldag van de Notes. De optietegenpartijen moeten mogelijk in de periode voorafgaand aan juni marktactiviteit uitoefenen. na juni 1, 2024. De ADS of de Notes kunnen worden gebruikt bij de ontwikkeling van een bedrijf of bedrijfsstrategie. van de Notes kan dit het aantal AD's beïnvloeden

Het bedrijf was het onderwerp van de 18, 2019, afhankelijk van de tevredenheid van de gebruikelijke sluitingsvoorwaarden.

De Notes en ADS's die kunnen worden geleverd bij de conversie van de Notes en Gewone Aandelen Klasse A van de vertegenwoordigde onderneming, zoals gewijzigd (de "Securities Act"), of een staat effectenwetten. 1933A onder de Securities Act en voor bepaalde niet-Amerikaanse personen in offshore-transacties in overeenstemming met de verordening S onder de Securities Act.

De Verenigde Staten of gewone aandelen Klasse A van het bedrijf in een staat of rechtsgebied waarin een dergelijk aanbod, verzoek of verkoop onwettig zou zijn.

Dit persbericht bevat informatie over het uitstaande aanbod van de Notes en er kan geen garantie worden gegeven dat het aanbod zal worden voltooid.

Over Sea Limited
Sea's missie om consumenten te verbeteren met kleine bedrijven in onze regio met technologie. Onze regio omvat de belangrijkste markten van Indonesië, Taiwan, Vietnam, Thailand, de Filippijnen, Maleisië en Singapore. Sea exploiteert drie bedrijven voor respectievelijk digitaal entertainment, e-commerce en digitale financiële diensten, respectievelijk Garena, Shopee en AirPay.

Veilige Havenverklaring
27A van de Securities Exchange Act en 21E van de Securities Exchange Act van 1934, zoals gewijzigd. Deze verklaringen worden afgelegd onder de "veilige haven" -bepalingen van de US Private Securities Litigation Reform Act van 1995. Deze toekomstgerichte verklaringen kunnen worden geïdentificeerd door terminologie zoals "kan", "zal", "verwachten", "anticiperen", "toekomst", "plannen", "plannen", "geloven", "inschatten" " / zijn waarschijnlijk, "" zelfverzekerd "of andere soortgelijke verklaringen. Sea kan ook verklaringen afleggen in haar rapporten aan de US Securities and Exchange Commission. Alle informatie in dit persbericht en het bedrijf is niet verplicht de verklaringen in dit persbericht bij te werken Verklaringen die geen feitelijke verklaringen zijn, inclusief verklaringen over de overtuigingen en verwachtingen van het bedrijf, zijn toekomstgerichte verklaringen. Toekomstgerichte verklaringen houden inherente risico's en onzekerheden in. Een aantal factoren kan ertoe leiden dat de werkelijke resultaten wezenlijk verschillen van die in een toekomstgerichte verklaring. 20-F voor het fiscale jaar eindigend op december 31, 2018 en andere deponeringen bij de Securities and Exchange Commission.

Contacten

Martin Reidy
Investeerders / analisten: ir@seagroup.com
Media: media@seagroup.com

Bron BEDRIJFSDRAAD