Halo keert terug met een verbluffende reconstructie in Unreal Engine 4 van een bekende kaart die in het eerste hoofdstuk van de saga of Blood Gulch verscheen.

De omgevingskunstenaar van Quixel Jack McKelvie, nagebouwd met de Unreal Engine 4, een kaart die bekend is bij fans van de Halo-saga of Blood Gulch.
McKelvie zei dat het maken van de kaart enige tijd duurde, voordat de laatste verschillende iteraties moesten doorlopen. Bovendien is deze reproductie gebruikt megascans vanwege de texturen, dus je ziet echt scherpe details voor een door fans gemaakt project.

Helaas heeft McKelvie de kaart niet vrijgegeven voor het publiek, maar als u van plan bent deze opnieuw op te bouwen of volgens uw verwachtingen, kunt u de verschillende assests en het project direct downloaden vanaf hier. Sommigen van jullie zullen zeker de kaart van Jack kunnen herbouwen of verbeteren.

Om de kaart van Blood Gulch te tonen, heeft Quixel een video uitgebracht waarin McKelvie ons toelaat de reconstructie van de kaart van de eerste Halo nader te bekijken. De video focust op het naturalistische aspect in de reconstructie van de omgeving met ander advies over het gebruik van verschillende visuele elementen.

Nu is het tijd om van de Quixel-video te genieten en Blood Gulch in al zijn hernieuwde pracht te bewonderen. In de tussentijd kunt u deze na het bekijken van de onderstaande video bekijken de winnaars van de Golden Joystick Awards?