Blair Witch, de interessante horrorgame die is uitgebracht op Xbox One, staat op het punt om op december te verschijnen op PlayStation 4.

Blair Witch, de game gebaseerd op de gelijknamige horrorfilm en ontwikkeld door Blobber Team, staat op het punt het Sony vlaggenschip te landen. Eindelijk kunnen zelfs PlayStation-spelers spelen de volgende 3 december het avontuur met veteraan Ellis Lynch en zijn hond Bullet.

Blobber Team kondigde de komst van de game aan met een bericht op zijn kanalen Twitter e YouTube vandaag zal de PlayStation-editie bogen op technische verbeteringen en nieuwe content gewijd aan Bullet. De eerste versie die voor Playstation-spelers binnenkomt, is de digitale versie, die gemakkelijk te vinden is in de Sony online store en later wordt gevolgd door de fysieke editie.

De nieuwe inhoud die is gewijd aan onze hondenschouder wordt "Good Boy Pack" genoemd. Dankzij de inhoud van het pakket, Bullet krijgt nieuwe animaties en realistisch bovendien we kunnen ook het uiterlijk aanpassen van onze trouwe viervoeter. Als je speelt op Xbox One of pc en je bent bang om niet te kunnen profiteren van de nieuwe content, maak je geen zorgen, want je kunt het ook gebruiken, het pakket is beschikbaar wanneer de PlayStation-versie wordt gelanceerd als een game-update.

Als je van horror houdt of als je dit sombere avontuur wilt uitproberen, maar je bent niet helemaal overtuigd, probeer dan eens de PlayStation-presentatie-trailer te bekijken. Ondertussen heb je de aankondiging van de bom van de gehoord nieuwe halfwaardetijd?