Na zoveel jaren verdwijnen van de radar en zoveel hoofdstukken die niet voldoen aan de originele trilogie, Crash Bandicoot is terug met de remake van de eerste drie hoofdstukken in de N. Sane Trilogy, evenals de nooit zo gewaardeerde Crash Team Racing: Nitro Fueled.

Na het succes van deze remakes wilden enkele geruchten de afgelopen maanden dat Activision zich bezighield met de ontwikkeling van een echt nieuw hoofdstuk van de serie die moet worden genoemd Crash Bandicoot Worlds; alleen geruchten die vandaag enkele aanwijzingen lijken te hebben.

In de laatste reclame Sony genaamd "Het is tijd om te spelen"We zien Crash, Coco en Neo Cortex karts rijden en vergezeld van de gebruikelijke maskers die typerend zijn voor de serie: samen met Aku Aku is er echter ook een masker nog nooit gezien die zijn debuut kon maken in een nieuw hoofdstuk van Crash Bandicoot.

Daarnaast vinden we tegenwoordig in Londen bussen het buideldier met sleutels in de hand, maar met een ander ontwerp dan dat van N. Sane Trilogy: dit deed ons opnieuw denken aan iets dat verband houdt met een nieuw hoofdstuk in de serie.

Om af te maken Nicholas Kole, Character Artist of Toys for Bob (ontwikkelingsteam van Spyro Reignited Trilogy) tweet deze stemmen zonder details te onthullen, in interactie met volgers met mysterieuze gezichten en gifs.

We zullen echt een nieuwe hebben Crash Bandicoot en zal inderdaad worden genomineerd "Werelden"?