Zoals u weet, had Paramount Pictures dit jaar heeft een trailer gepubliceerd op de verwachte film van sonisch ontvangen echter veel kritiek op het ontwerp van de geliefde egel blu en het Amerikaanse productiehuis dwingen werk herwerken en uitstellen afrit van de film aan volgend jaar.

Vorige week publiceerde de entertainmentreus een nieuwe trailer wat deze keer lijkt te zijn gelukt voldoen aan de smaak van zowel de critici als het publiek dankzij het werk dat is verricht nieuw ontwerp van 'SEGA-pictogram.

Maar hoeveel gaat deze hoeveelheid werk kosten? Volgens wat werd onthuld door Indiewire, Paramount zou ongeveer 5 miljoen dollar toevoegen aan de 90 van het oorspronkelijke budget in tegenstelling tot de 35 die aanvankelijk werd verondersteld.

De vorm van Sonic was in feite verre van klaar in de trailer die in april werd onthuld, en daarom zou deze aflevering het werk van het team hebben vergemakkelijkt om het uiteindelijke resultaat dat enkele dagen geleden werd onthuld opnieuw te trainen.

Bedenk dat Sonic: de film zal aankomen in theaters op volgende 13 februari.