Onlangs gelanceerde NextDate Dating Game nu beschikbaar voor alle Amerikaanse gebruikers

NEW HOPE, Pa .- (BUSINESS WIRE) -$ MEET #apps-The Meet Group, Inc. (NASDAQ: MEET), een toonaangevende aanbieder van interactieve livestreamingoplossingen, heeft vandaag aangekondigd dat het een nieuwe functie "Viewer Levels" heeft vrijgegeven voor kijkers van zijn populaire livestreamingproduct. Viewer Levels is nu beschikbaar voor gebruikers van zijn MeetMe en Skout mobiele apps.


Met het nieuwe product verdienen livestreaming-kijkers ervaringspunten, of XP, door tijd met omroepen door te brengen en virtuele geschenken voor hen te kopen. Bij het bereiken van bepaalde XP-drempels, zullen kijkers een niveau omhoog gaan, van Rookie tot Legend, terwijl exclusieve geschenken zoals dinosaurussen, dansende ananassen, kastelen en meer worden ontgrendeld.

"Nadat we in juli met succes een op niveaus gebaseerd progressiesysteem voor omroepen hebben gelanceerd, staan ​​we nu voor een vergelijkbaar gamified-programma voor kijkers om hen te motiveren om nog meer te betrekken", zegt Geoff Cook, Chief Executive Officer van The Meet Group. "We geloven dat we deze niveausystemen verder kunnen gebruiken om gebruikersgedrag in de toekomst vorm te geven door XP-bonussen of minimumniveau-eisen te koppelen aan nieuwe functies, wedstrijden en promoties."

Kijkersniveaus verschijnen openbaar op avatars en profielen in Live voor kijkers die niveau 20 bereiken. Het bedrijf verwacht de functie tegen het einde van het eerste kwartaal naar zijn andere apps te brengen.

"Vandaag zijn we ook verheugd om aan te kondigen dat NextDate, onze eerste livestreaming-datinggame, nu beschikbaar is voor alle Amerikaanse gebruikers van onze MeetMe- en Skout-apps," vervolgde Cook. "Nu kan iedereen de ster zijn van hun eigen datingspel. We zijn verheugd om vroege prestaties in lijn met de verwachtingen te zien. In feite overtrof vDAU dit weekend 900,000 voor het eerst sinds juni. Tagged en LOVOO in januari. ”\ TWe kijken ernaar uit dit aantal als Next te laten groeien

Over de Meet Group

De Meet Group (NASDAQ: MEET) is een toonaangevende leverancier van interactieve livestreaming-oplossingen die zijn ontworpen om te voldoen aan de universele behoefte aan menselijke verbinding. Ons ecosysteem van live-apps stelt gebruikers in staat om te communiceren met één-op-veel livestream-uitzendingen en tekstgebaseerde gesprekken. Onze beste apps, MeetMe®, LOVOO®, Skout®, Tagged® en Growlr®, leveren dagelijks live interacties en betekenisvolle verbindingen voor miljoenen gebruikers. Het hoofdkantoor is gevestigd in New Hope, PA, en we hebben kantoren in Philadelphia, San Francisco, Dresden en Berlijn. De Meet Group streeft naar veiligheid. Een beschrijving van de huidige veiligheidspraktijken vindt u hier: https://www.themeetgroup.com/safety-practices/. Voor meer informatie bezoek themeetgroup.com, En volg ons op Facebook, Twitter or LinkedIn.

Forward-Looking Statements

Bepaalde verklaringen in dit persbericht zijn toekomstgerichte verklaringen in de zin van de Private Securities Litigation Reform Act van 1995, inclusief of u deze systemen verder kunt gebruiken om het gedrag van gebruikers in de toekomst vorm te geven door XP-bonussen of minimumniveau-eisen toe te voegen aan nieuwe functies, wedstrijden en promoties, of we de functie in het eerste kwartaal aan u zullen aanbieden, of vroege prestaties NextDate indicatief zijn voor toekomstige prestaties, of we onze VDAU-nummer als NextDate wordt uitgerold naar gebruikers in niet-Engelse markten op MeetMe en Skout, en of we onze NextDate ook naar gebruikers brengen in niet-Engelse markten op MeetMe en Skout, evenals onze . De woorden 'geloven', 'kunnen', 'schatten', 'doorgaan', 'anticiperen', 'van plan zijn', 'moeten', 'plannen', 'kunnen', 'richten', 'potentieel', 'project', ' 'Outlook', 'is waarschijnlijk', 'verwacht' en soortgelijke uitdrukkingen, die betrekking hebben op ons, zijn bedoeld om toekomstgerichte verklaringen te identificeren. We hebben deze financiële overzichten, bedrijfsresultaten, bedrijfsstrategie en financiële behoeften gebaseerd. De belangrijke factoren die ertoe kunnen leiden dat de werkelijke resultaten verschillen van die in de toekomstgerichte verklaringen, omvatten het risico dat we niet worden verwacht, het risico dat we niet anticiperen, het risico dat we niet voorzien zijn. evenementen beïnvloeden de functionaliteit van mobiele apparaten, verminderen de functionaliteit van onze mobiele applicaties en andere onverwachte problemen die het gebruik op mobiele apparaten nadelig kunnen beïnvloeden. Verdere informatie over de indiening bij de Securities and Exchange Commission ("SEC"), inclusief het formulier 10-K voor het jaar eindigend op december 31, 2018 ingediend bij de SEC in maart op formulier 8-Q voor de kwartalen eindigend op respectievelijk maart 2019, 10, juni 31, 2019 en september 30, 2019 ingediend bij de SEC op mei 30, 2019, juli 9, 2019 en november 31, 2019. Elke toekomstgerichte verklaring die door ons hierin wordt afgelegd, geldt alleen vanaf de datum waarop deze is afgelegd. Factoren of gebeurtenissen die ertoe kunnen leiden dat de werkelijke resultaten verschillen, kunnen van tijd tot tijd opduiken en het is niet mogelijk om ze allemaal te voorspellen. We kijken ernaar uit om uw toekomstgerichte verklaringen bij te werken, hetzij als gevolg van nieuwe informatie, toekomstige ontwikkelingen of anderszins, behalve zoals wettelijk vereist.

Contacten

Investor Contact:
Leslie Arena / larena@themeetgroup.com
+267 (714) 6418

Media Contact:
Brandyn Bissinger / bbissinger@themeetgroup.com
+267 (446) 7010

Bron BEDRIJFSDRAAD