Airship Syndicate e THQ Nordic hebben een nieuwe gametrailer uitgebracht voor de verwachte Darksiders Genesis, met het zogenaamde "Creature Core" -systeem. Met dit systeem kunnen spelers de strijdvaardigheden van hun ridders bijwerken en aanpassen.

OORLOG en STRIFE zullen beginnen met een verscheidenheid aan verschillende aanvallen, maar zullen toegang hebben tot meer verwoestende en fascinerende manieren om demonen te vernietigen op hun reis door de hel. Kernwezens kunnen worden verzameld na het doden van vijanden en bazen. Ze zijn ook te koop in de Vulgrim-winkel in ruil voor zielen.

Met het "Creature Core" -systeem kunnen spelers de balans tussen de verschillende spelstijlen van WAR en STRIFE verschuiven.

Darksiders Genesis presenteert het debuut van de vierde en laatste rijder, STRIFE. STRIFE zal samen met zijn broer vechten in de eerste coöperatieve modus voor twee Darksiders-spelers. Spelers kunnen STRIFE en WAR naar wens veranderen. Daarom zullen ze in staat zijn om voordeel te halen uit de aanvallen van STRIFE op afstand en in de strijd tegen WAR. Beide personages kunnen een speciale aanvalsteller vullen die hen tijdelijk in kolossale wezens verandert die een epische vernietiging achterlaten.

We herinneren je eraan dat de game beschikbaar zal zijn vanaf 5 december op pc en Google Stadia. De consoleversies worden in plaats daarvan gepubliceerd 14 februari 2020.