BOSTON– (BUSINESS WIRE) -#BlockchainGaming-SludgeFeed, een startup crypto-nieuwswebsite die de blockchain- en gamingindustrie bestrijkt, is een partnerschap aangegaan Open zee, de toonaangevende digitale marktplaats voor crypto-verzamelobjecten, om blockchain-gamingitems naar zijn platform te brengen.

Door de nieuwe samenwerking biedt OpenSea technische ondersteuning voor SludgeFeed bij het ontwikkelen van een uniek niet-fungibel token (NFT) dat rechtstreeks kan worden geïntegreerd in het platform en de inhoud.

NFT's, SludgeFeed en OpenSea hopen de acceptatie van de nieuwe industrie verder te stimuleren.

"Hoewel de blockchain-gamingindustrie veel beloften heeft, zijn de huidige adoptiepercentages nog steeds minimaal in vergelijking met traditionele gaming", zegt Tom Stankewicz, hoofdredacteur en mede-oprichter van SludgeFeed. "Samen met OpenSea willen we blockchain-games naar een hoger niveau tillen door unieke en interactieve manieren mogelijk te maken om rechtstreeks in ons platform deel te nemen aan in-game items en verzamelobjecten."

"OpenSea is ongelooflijk enthousiast over het aantal digitale assets op blockchain - van crypto-verzamelobjecten tot 'gedecentraliseerde native' domeinnamen tot traditionele digitale assets zoals evenementtickets," voegde Devin Finzer, mede-oprichter van OpenSea toe. "We zijn verheugd dat SludgeFeed deze nieuwe ruimte meer bekendheid en zichtbaarheid geeft."

SludgeFeed's samenwerking met OpenSea opent een aantal nieuwe deuren voor blockchain-games die SludgeFeed in hun ecosysteem hebben opgenomen, wat ongeëvenaarde marketing- en omzetkansen biedt.

"We zijn verheugd om met u samen te werken in de ruimte zoals OpenSea om ons unieke mediamodel verder te ontwikkelen dat ons merk integreert met toonaangevende blockchain-games," zei Craig Russo, mede-oprichter van SludgeFeed. "De cross-talk tussen onze toonaangevende nieuwsinhoud en opkomende markten zal een gebruikerservaring creëren die anders is dan alle andere op de markt."

De NFT-marktplaats van SludgeFeed zal begin 2020 beschikbaar zijn.

Over OpenSea

Opgericht in november 2017, is OpenSea met trots de grootste algemene marktplaats voor crypto-verzamelobjecten, met de breedste set categorieën (135 en groeiende), de meeste items (meer dan 4 miljoen) en de beste prijzen. We doen dit via een gemeenschap van gepassioneerde gebruikers en ontwikkelaars. We werken samen met game-ontwikkelaars om aanpasbare winkelpuien te creëren voor gebruikers om automatisch hun crypto-verzamelobjecten te kopen en verkopen.

Over SludgeFeed

SludgeFeed is begonnen in 2017 en is een new-age online media- en nieuwsmerk gericht op de kruising van de cryptocurrency- en gamingmarkten. SludgeFeed levert diepgaande analyse en dekking van blockchain-projecten, cryptomarktnieuws, esports-evenementen en meer.

Contacten

Devin Finzer
Open zee
devin.finzer@opensea.io

Craig Russo
SludgeFeed
craig@sludgefeed.com

Bron BEDRIJFSDRAAD