Het onafhankelijke label Modus Games met de ontwikkelaars Dreams Uncorporated en SYCK hebben vandaag enkele details onthuld over de spannende wereld van Cris Tales, zal de geweldige turn-based RPG volgend jaar beschikbaar zijn voor PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One en pc.

Een artikel wordt onthuld in het blogartikel regio van de wereld vol leven van Crystallis, nieuwe screenshots geven een eerste blik op Saint Clarity, een kuststad waar minder bedeelde burgers niet kunnen genieten van de spectaculaire gemakken van het stadscentrum. Saint Clarity is slechts een van de buitengewone steden die spelers in Crystallis zullen ontdekken, een uitgestrekt land met zeer gevarieerde landschappen en architectuur geïnspireerd op de echte wonderen van Colombia.

Het blogartikel van vandaag geeft ook details over de vaardigheden van Wilhelm, de jonge goochelaar-spelers hebben dit jaar al kennisgemaakt in de demo Cris Tales. Volgens zijn mogelijkheden, de vaardigheid Yukadragoras van Wilhelm zal toebrengen status effecten hoe gif of blijvende verbeteringen in plaats van eenvoudige schade aan te richten.

Cris Tales is een eerbetoon aan de klassieke RPG's waarin het verleden, het heden en de toekomst samenkomen op één scherm, zodat spelers om tegelijkertijd te vechten in de verschillende tijdperken en de invloed van iemands acties en de bestemming van de omgeving te zien. De weelderige, met de hand getekende landschappen brengen de wereld en de inwoners van Cris Tales tot leven en creëren een adembenemend avontuur dat zonder grenzen door de tijd reist, om het mysterieuze verlangen van de keizerin naar vernietiging te stoppen.