Mainline-platform van grote universiteiten voor het hosten van toernooien en ondersteuning en groei van esports-aanbiedingen op de campus

HOUSTON– (BUSINESS WIRE) -#collegeesports-Mainline, een esports-toernooisoftware en -beheerbedrijf, Kondigde vandaag aan Texas A & M, Universiteit van Texas - Austin, Louisiana State University en uw Universiteit van St. Thomas gebruiken het Mainline-softwareplatform om hun exportcommunity's op de campus te hosten en te laten groeien. De universiteiten hebben een licentie voor het hosten van hun eigen toernooisites van het universiteitsmerk, geverifieerde studenten kunnen deelnemen aan schoolgesanctioneerde toernooien in gametitels zoals League of Legends, Rocket League, Smash en meer.

Hij zei Chris Buckner, Chief Executive Officer bij Mainline: “Dit zijn topuniversiteiten die de waarde inzien van exporteren op de campus en een keuze maken voor de wensen van hun studenten om te spelen en te concurreren - net als in traditionele sporten. "De acceptatie van Mainline is een bevestiging van de mogelijkheid om de bredere gemeenschap te betrekken bij een aantrekkelijk exportplatform en om het merk van de school te versterken, extra samenwerkingsmogelijkheden te bieden en hun initiatieven te promoten."

Mainline biedt hogescholen, universiteiten, merken en organisaties de mogelijkheid om export te beheren, geld te verdienen en op de markt te brengen via wit gelabelde, gehoste toernooisites. Het bedrijf biedt continuïteit, merkconsistentie en verkoopbaarheid door betrokkenheid van studenten, partners en de gemeenschap, terwijl het klanten continuïteit en consistentie biedt rond toernooien voor sterkere programma's.

"Mainstream zet dit collegiale momentum voort met een andere 10-krachtpatseruniversiteit die naar verwachting aan boord van ons platform aan het einde van 2019 zal zijn, en 50 meer tegen de lente 2020," voegde Buckner toe.

Universiteiten die de kracht van mainline benutten

Texas A&M werkte samen met Mainline in het voorjaar van 2019 en heeft sindsdien het gebruik ervan uitgebreid in 2020 en verder. "Texas A&M erkent de aanzienlijke exportaanwezigheid op de campus en het belang van het ondersteunen van deze drijvende studentengemeenschap. Hij zei Mike Wright, directeur Public Relations en Strategische Communicatie bij Texas A&M Athletics. Mainline stelt ons in staat om de merkcontinuïteit van de universiteit te behouden en de voorraad en waarde voor sponsors te verhogen.

De Universiteit van Texas - Austin is momenteel actief twee toernooien op Mainline: Rocket League en League of Legends. In samenwerking met de Longhorn Gaming Club belonen de organisaties winnende teams. Mike Buttersworth, directeur van het Center for Sports Communication, “Texas heeft een lang gevestigde exps-gemeenschap op de campus en onze samenwerking met Mainline and Media aan de Universiteit van Texas - Austin.

Louisiana State University organiseert een kwalificatietoernooi voor export Rocket League op het platform van Mainline om een ​​team van drie studenten te selecteren Said Robert Munson, Sr., "Mainline maakt het ons gemakkelijk om dit kwalificatietoernooi te organiseren voor onze studenten om onze universiteit te vertegenwoordigen op de Power Five Esports invitational," zei Robert Munson, Sr. Associate Athletics Director bij Louisiana State University.

Het Universiteit van St. Thomas begon Mainline eerder dit jaar te gebruiken om zijn exportprogramma te ontwikkelen, en zal Xline binnenkort gaan gebruiken bij het uitvoeren van online toernooien voor studenten.

Over Mainline

Mainline is een geëxporteerd toernooisoftware- en managementbedrijf gericht op het bieden van klanten met hun eigen esports-aanbod. Mainline, gevestigd in Houston, TX, helpt hogescholen en merken hun exportprogramma's en toernooien te beheren, te gelde te maken en op de markt te brengen. Voor meer informatie, bezoek mainline.gg en twitter.com/mainlineesports.

Contacten

Gina Manassero
+512 (553) 2387
gtmanassero@gmail.com

Bron BEDRIJFSDRAAD