Ten koste van alle controverses die tot nu toe op internet zijn gezien en gelezen, zijn Pokémon Sword en Shield erin geslaagd om de 6 miljoen eenheden verkocht over de hele wereld, inclusief 2 miljoenen van hen verkocht in de eerste 2 dagen alleen in de Verenigde Staten.

Een nieuws waar velen zeker niet vriendelijk op zullen ingaan, omdat veel fans Pokémon Sword en Shield als hebben bestempeld twee hoofdstukken beslist ongeldig. Dit voornamelijk vanwege de afwezigheid van Dex National beslist door GameFreak en andere controverses die de titel sinds de aankondiging hebben begeleid. Afgezien van de eerste indrukken, is het welkom dat de twee titels van een deel van de fanbase ontvangen zeker het vermelden waard.

Pokémon

Volgens Nick Chavez, vice-president van de divisie "Verkoop en marketing"Van Nintendo van Amerika,"Vorig weekend begonnen miljoenen mensen hun Pokémon-avontuur in de nieuwe Galar-regio. Met zo'n verbazingwekkend debuut worden Pokémon Spada en Scudo bevestigd als de must-have titels van dit seizoen. '

Om de woorden van Chavez te bevestigen, het feit dat Pokémon Sword en Shield en hun gebundelde versies de verkoopgrafiek hebben beklommen ook in het Verenigd Koninkrijk in hun eerste debuutweekend, het tweede beste debuut in de geschiedenis van de serie. Als je meer nummers wilt weten, hebben de belangrijkste games van de serie, van de verre 1996 tot vandaag, meer dan 240 miljoen exemplaren verkocht, volgens Business Wire. Het zijn ongetwijfeld echt geweldige jaren geweest, en Spada en Scudo, zonder kritiek, hebben fans zeker andere pocketmonsters gegeven om uit te dagen, te verzorgen en te vangen.

Het zal interessant zijn om te zien hoe de verkoop van de voorraad zal doorgaan, vooral gezien de aanzienlijke kortingen die met de Black Friday. Als u nog steeds geen duidelijke kop hebt, kunt u de onze beoordeling.