Accel om te beginnen met handelen op de NYSE onder de ticker "ACEL"

Accel wordt een vooraanstaande beursgenoteerde pure-play aanbieder van gaming-als-service

CHICAGO & FORT WORTH, Texas– (BUSINESS WIRE) –TPG Pace Holdings Corp. ('TPG Pace'), een speciaal acquisitiebedrijf gesponsord door een gelieerde onderneming van TPG, aangekondigd , Inc. ("Accel" of het "Bedrijf"), een toonaangevende aanbieder van gaming-as-a-services. Accel Entertainment en zal vanaf november 21 beginnen met handelen op de New York Stock Exchange onder het ticker symbool "ACEL".

Op juni hebben 13, 2019, TPG Pace en Accel Entertainment een definitieve bedrijfscombinatieovereenkomst gesloten. De transactie werd goedgekeurd door meer dan 98% aandeelhouders van TPG Pace op november 15, 2019. De Raad van Bestuur had eerder de bedrijfscombinatie goedgekeurd en aanbevolen dat zijn aandeelhouders vóór het voorstel stemmen. Accel wordt een toonaangevende beursgenoteerde pure-play onderneming die zich richt op gaming-as-a-service.

Karl Peterson, voorzitter van Accel Entertainment, zei: "Dat hebben we precies gedaan. Andy en het Accel-team voeren de eerste fase van onze bedrijfsstrategie uit als een toonaangevende pure play

Andy Rubenstein, mede-oprichter en president en CEO van Accel Entertainment, verklaarde: "Dit is een belangrijke mijlpaal voor onze klanten. Het is een spannende tijd voor Accel Entertainment en ik kijk ernaar uit om met Karl en zijn team samen te werken terwijl we het volgende hoofdstuk van ons verhaal voortzetten. "

Zoals eerder aangekondigd, blijft het managementteam van Accel, geleid door mede-oprichter en CEO Andy Rubenstein, het bedrijf blijven leiden. Bij het afsluiten van de transactie is aan alle eerder aangekondigde leden van de Accel Board bevestigd dat hun posities van kracht zijn geworden. Het Accel-bestuur bestaat uit: Karl Peterson, voorzitter van het bestuur; Andy Rubenstein, mede-oprichter en CEO van Accel; Gordon Rubenstein, mede-oprichter van Accel; Ken Rotman, Chief Executive Officer en Managing Director bij Clairvest Group Inc .; David "Buzz" Ruttenberg, oprichter en voorzitter Emeritus, Belgravia Group; Eden Godsoe, VP operationeel bij Zeus Living; en Kathleen Philips, voormalig CFO en Chief Legal Officer van Zillow Group.

Over Accel

Accel is de grootste terminaloperator van gokautomaten en amusement in de videogamemarkt in Illinois. Vanaf oktober 2012 is Accel toegewijd aan het leveren van hoogwaardige zorg en diensten aan meer dan 2,200-locaties en hun klanten in de hele staat. Voor meer informatie, bezoek http://www.ir.accelentertainment.com

Over TPG

TPG is een toonaangevend wereldwijd alternatief activabedrijf opgericht in 1992 met meer dan $ 108 miljard aan beheerd vermogen en kantoren in Austin, Beijing, Boston, Dallas, Fort Worth, Hong Kong, Houston, Londen, Luxemburg, Melbourne, Moskou, Mumbai, New York, San Francisco, Seoul en Singapore. De investeringsplatforms van TPG zijn verspreid over een breed scala van activaklassen, waaronder private equity, groeiaandelen, onroerend goed, krediet en publieke equity. TPG wil dynamische producten en zijn investeerders bouwen. Voor meer informatie, bezoek www.tpg.com.

Over TPG Pace Group en TPG Pace Holdings

TPG Pace Group is het speciale permanente kapitaalplatform van TPG. TPG Pace Group heeft een langetermijn, geduldige en zeer flexibele beleggersbasis, waardoor het op zoek is naar aantrekkelijke kansen die zullen gedijen op de openbare markten. TPG Pace Group heeft drie special purpose acquisitiebedrijven ("SPAC's") gesponsord en sinds 2 meer dan $ 2015 miljard opgehaald. De eerste van deze voertuigen, Pace Holdings Corp., in maart 2017 (NASDAQ: PLYA). De tweede, TPG Pace Energy Holdings Corp., werd gebruikt om de openbare notering van Magnolia Oil & Gas Corporation in juli 2018 (NYSE: MGY) te sponsoren. Voor meer informatie, bezoek www.tpg.com/tpg-pace-holdings.

Aanvullende informatie en waar u deze kunt vinden

TPG Pace heeft bij de SEC een registratieverklaring (de "registratieverklaring") ingediend, die op oktober 29 en 2019 van kracht is verklaard en die een volmachtverklaring / prospectus met betrekking tot TPG bevat combinatie die wordt overwogen door de gewijzigde transactieovereenkomst (de 'bedrijfscombinatie'). De registratieverklaring en de bijbehorende definitieve volmachtverklaring / prospectus bevat belangrijke informatie over de voorgestelde bedrijfscombinatie en aanverwante zaken. AANDEELHOUDERS VAN HET BEDRIJF WORDEN GEDROOGD EN GEADVISEERD OM DE DEFINITIEVE PROXYVERKLARING / PROSPECTUS ZORGVULDIG TE LEZEN. De registratieverklaring, de definitieve volmachtverklaring / prospectus, op de website van de SEC, op www.sec.gov. Daarnaast kunnen aandeelhouders gratis exemplaren van de registratieverklaring verkrijgen door te verwijzen naar: TPG Pace Holdings Corp., 301 Commerce Street, 3300 Suite, Fort Worth, Texas 76102, e-mail: pace@tpg.com.

Deelnemers aan de uitnodiging

TPG Pace, Accel en hun respectieve bestuurders en uitvoerende functionarissen kunnen worden geacht deel te nemen aan het verzoek om volmachten van de aandeelhouders van TPG Pace in verband met de voorgestelde bedrijfscombinatie. Informatie over de directeuren en uitvoerende functionarissen van TPG Pace voor het jaarverslag van TPG Pace op formulier 10-K voor boekjaren eindigend op december 31, 2018, die werd ingediend bij de SEC op februari 13, 2019. Deze documenten zijn gratis verkrijgbaar op de website van de SEC op www.sec.gov, of door te verwijzen naar: TPG Pace Holdings Corp., 301 Commerce Street, 3300 Suite, Fort Worth, Texas 76102, e-mail: pace@tpg.com. Informatie over de persoon die, volgens SEC-regels, kan worden gevestigd in het verzoek van volmachten aan aandeelhouders van de onderneming in verband met de voorgestelde bedrijfscombinatie wordt uiteengezet in de registratieverklaring voor de voorgestelde bedrijfscombinatie. Aanvullende informatie over de voorgestelde deelnemers aan de registratieverklaring die TPG Pace heeft ingediend bij de SEC.

Vooruitziende verklaringen

Dit huidige rapport bevat “actuele overzichten” zoals gedefinieerd in de Private Securities 1995A van de Securities Act en Section 27E van de Exchange Act. Alle verklaringen, met uitzondering van verklaringen van huidige of historische feiten die zijn opgenomen in dit huidige rapport over de voorgestelde bedrijfscombinatie, het vermogen van TPG Pace om bedrijfscombinaties te consumeren, de voordelen van de bedrijfscombinatie en de toekomstige financiële prestaties van TPG Pace na de bedrijfscombinatie, evenals de strategie van TPG Peace, toekomstige operaties, financiële positie, geschatte inkomsten, verliezen, verwachte kosten, vooruitzichten, plannen en doelstellingen van het management zijn toekomstgerichte verklaringen. Toekomstgerichte verklaringen kunnen worden geïdentificeerd door het gebruik van woorden zoals "zou", "zou", "zal", "kan", "voorspellen", "voornemen", "zoeken", "doel", "voorschot", "Geloof", "verwacht", "schat", "plan", "vooruitzichten" en "project" en andere soortgelijke uitdrukkingen (of negatieve versies van dergelijke woorden of uitdrukkingen) of voorspel of toekomstige gebeurtenissen of die niet verklaringen van historische zaken. Deze toekomstgerichte verklaringen zijn gebaseerd op huidige managementverwachtingen en -aannames over toekomstige gebeurtenissen en zijn gebaseerd op momenteel beschikbare informatie. Een aantal factoren kan ertoe leiden dat de werkelijke resultaten of uitkomsten wezenlijk verschillen van die welke worden aangegeven in dergelijke toekomstgerichte verklaringen. Deze factoren omvatten, maar zijn niet beperkt tot: (1) het risico dat de voorgestelde bedrijfscombinatie de huidige plannen en activiteiten van Accel of haar dochterondernemingen of TPG Pace verstoort als gevolg van de voltooiing van de bedrijfscombinatie; (2) geschillen met betrekking tot de bedrijfscombinatie; (3) het onvermogen om de private plaatsingen te voltooien zoals uiteengezet in de Abonnementsovereenkomsten; (4) het onvermogen om de verwachte voordelen van de voorgestelde bedrijfscombinatie te herkennen, die onder andere kunnen worden beïnvloed door concurrentie, en het vermogen van de gecombineerde onderneming om winstgevend te groeien en winstgevend te beheren; (5) het onvermogen om met succes officieren, belangrijke werknemers of directeuren te behouden of aan te werven na de bedrijfscombinatie; (8) effecten op de liquiditeit en handel van Pace's openbare effecten; (6) de reactie van de markt op de bedrijfscombinatie; (7) het onvermogen om te voldoen aan de noteringsnormen van de NYSE na de voltooiing van de bedrijfscombinatie; (8) het ontbreken van een markt voor effecten van TPG Pace of Accel; (9) Financiële prestaties van TPG Pace en Accel na de bedrijfscombinatie; (10) kosten in verband met de voorgestelde bedrijfscombinatie; (11) wijzigingen in toepasselijke wet- of regelgeving; (12) de mogelijkheid dat TPG Tempo of Accel nadelig kan worden beïnvloed door andere economische, zakelijke en / of concurrentiefactoren; (13) de mogelijkheid dat de verwachte voordelen van de overname van Accel van 100% van de uitstaande lidmaatschapsbelangen van Grand River Jackpot, LLC zich niet voordoen; en (14) andere risico's en onzekerheden die van tijd tot tijd worden aangegeven in de registratieverklaring, inclusief die onder "Risicofactoren" daarin, en andere documenten die door TPG Pace bij de SEC zijn ingediend of moeten worden ingediend. U wordt gewaarschuwd om te veel vertrouwen te stellen, die alleen gelden vanaf de datum die is gemaakt. Toekomstgerichte verklaringen Huidig ​​rapport, TPG Pace verbindt zich niet tot het actualiseren of herzien van de huidige verklaringen, al dan niet een resultaat van nieuwe informatie, toekomstige gebeurtenissen of anderszins.

DISCLAIMER

Deze communicatie is uitsluitend voor informatieve doeleinden en is geen aanbod om te kopen, noch is het een verzoek om een ​​aanbod om te verkopen, een inschrijver op een effecten of een verzoek om te stemmen in een van de voorgestelde bedrijfscombinaties of anderszins, noch zal er sprake is van verkoop, uitgifte of overdracht in enig rechtsgebied in de toepasselijke wetgeving. 10 van de Securities Act en de toepasselijke voorschriften op de Kaaimaneilanden.

Contacten

Media:

Voor TPG
Luke Barrett / Courtney Power
415 743-1550
media@tpg.com

Voor Accel
Eric Bonach
Abernathy MacGregor
212-371-5999
ejb@abmac.com

Bron BEDRIJFSDRAAD