Het is een spannende week voor de spelers van Borderlands 3. 2K Games en Gearbox evenals de aankomst aankondigen van de eerste DLC van de gamecampagne, bood de mogelijkheid voor liefhebbers van Borderlands om hun avontuur mee te beginnen het eerste gratis spelweekend.

Er zijn geen grenzen. De volledige game staat standaard open voor alle PlayStation 4- en Xbox One-eigenaren van november 21 tot november 24.

De keuze om gebruikers dit weekend het spel te laten spelen is niet willekeurig. In feite, Gearbox wordt geïmplementeerd de 4-patch van Borderlands 3 die een hele reeks verbeteringen gaat introduceren zoals: 20 bank slot om het spel te starten, nieuwe buit, automaten en wijzigingen in het saldo met betrekking tot het laatste deel van de titel.

Maar dit is niet de grootste attractie die de 4-patch te bieden heeft. De meest verrassende toevoeging is een volledig nieuwe inval waarbij Vault Hunters worstelt met een uiterst geheim wapen. Alleen spelers van 50 en hoger durven deze uitdaging aan. Niet alleen is de moeilijkheid ongelooflijk hoog, maar respawns zijn uitgeschakeld voor de hele aanval, behalve voor een enkel controlepunt na de Valkyrie Squad.

Degenen die hun Borderlands 3-avontuur tijdens het gratis weekend willen voortzetten, krijgen de mogelijkheid om de game tegen een speciale prijs te kopen.

Borderlands 3 is nu beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

https://youtu.be/MlVxldKPz6g