Gisteren een tweet gepubliceerd door Google Stadia in reactie op een gebruiker had hij veel bezorgdheid en ontevredenheid veroorzaakt:

“Games die gratis of met kortingen zijn verkregen dankzij het Stadia Pro-abonnement, zijn niet langer beschikbaar zodra het abonnement is verlopen. Je kunt doorgaan met spelen met de games die je tegen de volledige prijs hebt gekocht. "

Het is duidelijk dat op het web paniek uitbrak, met veel gebruikers die zich bedrogen voelden door deze Google-beslissing. Maar gelukkig het gegeven antwoord was gedeeltelijk verkeerd en om dingen te verduidelijken die het bedrijf opnieuw heeft bedacht met een nieuwe tweet:

"Hello! Ter verduidelijking: gratis spellen die zijn ingewisseld met het Pro-abonnement zijn niet toegankelijk als het abonnement verloopt. Alle games die met of zonder korting zijn gekocht, zijn voor u beschikbaar, zelfs als uw Pro-abonnement verloopt. "

In tegenstelling tot wat eerder werd gezegd, daarom, alleen games die gratis worden ingewisseld met het Pro-abonnement, kunnen niet meer worden gespeeld zodra deze laatste verloopt; wat betreft de gekochte titels, deze blijven in het bezit van de speler dat ze tegen volledige of gereduceerde prijs zijn gekocht.

Zeker goed nieuws, dat de geest zal sussen van iedereen die het niet eens was met wat aanvankelijk werd gemeld Google en dat is gelukkig bewezen gewoon een vergissing.