CD Projekt Red heeft onlangs aangekondigd dat Cyberpunk 2077 is binnengekomen in de laatste fasen van ontwikkeling.

Het team heeft onlangs een video geplaatst waarin de financiële resultaten van het derde kwartaal van de 2019 worden uitgelegd, waarin de nadruk ligt op de virtueel voltooiing van Cyberpunk 2077.

De titel heeft het ontwikkelingsstadium bereikt waarin CD Projekt Red niets anders heeft dan het plaatsen van de tekst in de ondersteunde talen. Van wat het lijkt, is Cyberpunk 2077 daarom perfect in lijn met het geplande schema 16 april. Natuurlijk in een sector die wordt gedomineerd door knarsen bedrijven, we kunnen niet weten of dit een goede zaak is of niet. Zeker, het feit dat Cyberpunk 2077 klaar is om vijf maanden na de release te worden gelokaliseerd, suggereert een comfortabele werksfeer.

Naast het benadrukken van de aanzienlijke financiële resultaten, voornamelijk te wijten aan The Witcher 3, laat de video in kwestie ook een nieuw kantoor zien, waarmee het team in de toekomst kan uitbreiden.

Bedenk dat de titel is gepland voor April 16 2020 op pc, PS4, Xbox One en Google Stadia. Lijkt niet waarschijnlijkhelaas zullen we het op Switch kunnen zien.