Activision lanceert vandaag een nieuwe Zombi-ervaring beperkte tijd voor Call of Duty: mobiel. De nieuwe modus biedt een volledig nieuwe manier om de eerste hand te spelen iOS en Android.

In deze ervaring kunnen spelers kiezen tussen de Raid-modus is het meest traditioneel Overlevingsmodus op een versie speciaal gemaakt voor mobiel door Shi No Numa, de klassieker zombiekaart verscheen oorspronkelijk in Call of Duty: World at War.

Spelers beginnen met alleen een pistool en een mes, maar door zombies te elimineren en vensters te repareren, verdienen ze punten voor het krijgen van betere wapens en uitrusting tijdens het spel. In de Raid-modus zullen spelers, nadat ze golven zombies hebben uitgeschakeld, vechten met de bazen om het spel te beëindigen.

De Zombi-ervaring biedt nieuwe uitdagingen to Call of Duty: mobiele spelers, met coöperatieve operaties, nieuwe speelstijlen en paaseieren allemaal om ontdekt te worden.

Naast de nieuwe Zombi-modus begint het seizoen 2 ook vandaag. Dit betekent dat in Multiplayer en Battle Royale nieuwe wapens, uitrusting, sprays en gebaren beschikbaar zullen zijn.