SCUF breidt wereldwijde portfolio van intellectueel eigendom uit met Trigger Stop Patents in Europa

ATLANTA- (BUSINESS WIRE) -Scuf Gaming®, innovator en maker van high-performance gamingcontrollers, via zijn patentdochteronderneming, Ironburg Inventions, heeft zijn wereldwijde patentportfolio uitgebreid naar 103, met de toevoeging van door 7 verleende patenten in Europa.

De nieuwste patenten van Scuf Gaming breiden de internationale dekking van de trigger-stopfunctie in het geval uit. Triggerstops verkleinen de afstand van de trigger aanzienlijk. Sinds de uitvinding in 2011 is het triggerbesturingssysteem een ​​noodzaak geworden voor schietspellen, waar het sneller richten en schieten mogelijk maakt.

Met deze nieuwe patenten heeft Scuf Gaming nu 103 patenten en ontwerpen verleend in verschillende landen met een extra 55 in afwachting van patentaanvragen.

“Geavanceerde triggerbesturingsfuncties vormen de kern van gameplay-consoles en zijn een standaard geworden in competitief gamen. "Toen we bijna tien jaar geleden begonnen te herdefiniëren hoe controllers werden gebruikt, hebben we de onnodige trigger-pull van een van onze eerste stappen verminderd," zei Duncan Ironmonger, CEO en oprichter van Scuf Gaming. “Door trigger stops uit te vinden, hebben we snellere en efficiëntere gameplay mogelijk gemaakt, vooral bij schietspellen. Het is heel opwindend om door 100 verleende patenten te bereiken

Ga voor meer informatie over patenten die de innovatie van Scuf Gaming beschermen naar: https://scufgaming.com/s/patents

Over Scuf Gaming

Scuf Gaming®, innovator en maker van hoogwaardige gamingcontrollers, biedt superieure accessoires en aangepaste gamingcontrollers voor consoles en pc's die worden gebruikt door professionele topgamers en casual gamers. SCUF-controllers zijn gebouwd volgens specificatie en bieden een op maat gemaakt ontwerp en verhogen het handgebruik en verbeteren de gameplay. SCUF-controllerfuncties worden gedekt door door 103 verleende patenten en ontwerpen, en een andere 55 is in afwachting van patenttoepassingen, gericht op vier belangrijke gebieden van de controller: de bedieningselementen voor de achterkant, de triggercontrolemechanismen, het thumbstick-bedieningsgedeelte en de aan de zijkant gemonteerde configureerbare saxofoonTM knopplaatsingen.

Ga naar voor meer informatie over Scuf Gaming scufgaming.com of volg ons op Twitter, Facebook, Instagram, YouTube, Trekkenof Snapchat.

Contacten

Gregory FCA voor Scuf Gaming
Matt Fleischl, 610-228-2129
mfleischl@gregoryfca.com

Bron BEDRIJFSDRAAD