De vechtgame Under Night In-Birth Exe: Late [cl-r] staat op het punt een nieuwe jager te hosten. Voor het eerst kunnen we spelen als Londrekia, een lid van Ritter Schild.

Londrekia

De site 4Gamer weet ons wat meer gedetailleerde informatie over het personage te geven, ten eerste is het goed om te onthouden dat Ritter Schild er oorspronkelijk deel van uitmaakte Licht Kreis, maar leed een splitsing toen de laatste stopte met het toestaan ​​dat mannen lid werden. Londrekia wordt ook beschouwd als een van de sterkste leden van de organisatie. zelfs in staat om de te verslaan Crimson Knight. Zijn capaciteiten stellen hem in staat om het ijs te beheersen en te exploiteren in gevechten, zowel om aan te vallen als zichzelf te verdedigen, met een vechtstijl acrobatisch en sierlijk.

Londrekia

Under Night In-Birth Exe: Late [cl-r] komt tijdens de 4 aan op Nintendo Switch en PlayStation 2020 in Europa.