In deze koude november verheugt de handelaar Xur zich weer met zijn "hete" zaak, ironisch genoeg in combinatie met Black Friday. Het is ook waar dat je je nu bijna zult wentelen in de (niet zo veel) kostbare valuta die je nodig hebt om je heerlijke producten te kopen, maar hoe dan ook: het is de gedachte die telt, nietwaar?

Xur zit in de hangar, vlakbij de vertegenwoordiger van de Dead Orbit. Dit is wat de "aardige" handelaar ons te bieden heeft.

Afbeeldingsresultaten voor het lot 2 xur

  • Zwaartekrachtlans (Exotic Pulse Rifle - 29 Legendary Shards).
  • Calp-35t1 (Exotic Hunter Long Pants - 23 Legendary Shards).
  • Ursa Furiosa (Exotische handschoenen voor de Titan - 23 legendarische fragmenten).
  • Dwarsstappen (Lange exotische broek voor de tovenaar - 23 legendarische fragmenten).
  • Exotische Engram (97 legendarische fragmenten).

Het is waarschijnlijk dat veel van de veteranen van Destiny 2 ze zullen niet bijzonder geïnteresseerd zijn, maar de recente komst van de Bungie-titel op Steam heeft zeker een nieuwe overvloed aan voogden gebracht, dorstig naar eer, glorie en legendarische wapens!