Eerder deze maand veranderde een mod van Red Dead Redemption 2 de hoofdpersoon Arthur Morgan in de Joker. Nu hebben de modders dezelfde behandeling gegeven aan een van de karakters van Star Wars Jedi: Fallen Order of Cal Case.

De "Star Wars Joker Era" kan worden gedownload op NexusMods en vindt de hoofdpersoon opnieuw uit in de rol van Prins Clown van Gotham City. Het is een huid, hoewel onstabiel, vrij nauwkeurig.

Vreemd genoeg heeft de acteur achter Cal Case zijn eigen betovering met de Joker. Cameron Monaghan werd gekozen voor de tv-serie "Gotham" in de 2015 en gedurende de volgende vier jaar speelde hij de rol van Jerome Valeska, een personage dat de voorloper zou zijn van de beruchte schurk van DC Comics.

We herinneren je eraan dat Star Wars Jedi: Fallen Order nu beschikbaar is op PlayStation 4, Xbox One en pc.