Artikelen voor consumenten delen de beste gamingmuis, mechanisch toetsenbord en meer pc-accessoires Cyber ​​2019-deals, inclusief Cyber ​​Monday-besparingen op Razer, Apple & Logitech-toetsenborden en muizen

BOSTON– (BUSINESS WIRE) –De beste Logitech, Apple & Razer muis & toetsenbord Cyber ​​2019 deals worden hieronder getoond, inclusief prijsdalingen en deals op mechanische toetsenborden, Apple smart keyboards & Razer gaming muizen.

Beste deals voor pc-accessoires:

Cyber ​​Monday-verkoop loopt voor een beperkte tijd. Bekijk Amazon's voor het volledige scala aan live deals Cyber ​​Monday-pagina met aanbiedingen en Walmart's Cyber ​​Monday-startpagina. Inkomstencommissies voor consumentenartikelen van aankopen die zijn gedaan via de aangeboden links.

PC-accessoires zoals toetsenbord of muis dragen bij aan de gebruikerservaring van de computer. Een Razer-muis, een gamingmuis, heeft een responsievere sensor dan een gewone Logitech-muis voor bijvoorbeeld soepeler spelen. Een mechanisch toetsenbord verbetert de typsnelheid, terwijl een Apple Smart Keyboard Folio iPad-gebruikers in staat stelt te typen met een volledig toetsenbord.

Is Cyber ​​Monday nog steeds een ding? Online retailers maken optimaal gebruik van de winkelwaanzin na de Thanksgiving door hun vakantieverkoop uit te breiden tot de maandag na Black Friday. Het bedrag aan inkomsten gegenereerd tijdens Cyber ​​Monday 2018 bedroeg $ 7.9 miljard, zoals gerapporteerd door Adobe Analytics.

Over consumentenartikelen: Informatie over consumentenartikelen deelt nieuws over e-commerce. Aangezien een Amazon Associate Consumer-artikelen verdient met in aanmerking komende aankopen.

Contacten

Andy Mathews ( andy@nicelynetwork.com)

Bron BEDRIJFSDRAAD