Een van de grootste hits voor PlayStation 5, Spider-man van Marvel, zou een vervolg kunnen zien en deze zou eerder moeten aankomen dan verwacht, met een datum die misschien zelfs al is vastgesteld.

Hoewel er op dit moment nog nooit de officiële aankondiging is geweest van een Marvel's Spider-Man 2, vormen het enorme succes en de overname door Sony van Insonniac Games een vervolg op de PlayStation 4-titel en tweede Imran Khan van Kinda Funny, beschouwd als een vrij betrouwbare bron, zo zal het zijn.

Imran Khan heeft verklaard dat hij veel van de game weet en dat de releasedatum van de game heel snel bekend zou kunnen worden gemaakt, met een uitgang dichterbij dan we denken:

Ik weet te veel van Marvel's Spider-Man 2, dus ik kan niet eens zoveel speculeren. Ik denk dat Spider-Man 2 voorbestemd is om eerder uit te komen dan verwacht.

Dat Marvel's Spider-Man 2 is een start game voor PlayStation 5? Mogelijk, hoewel dit zou botsen met andere informatie die het spel wil uitgaand voor Kerstmis 2021, dan een jaar na de marketing van de nieuwe Sony-console.

Uiteraard praten we er altijd alleen over gerucht, dus we weten niet welke van deze waarheidsgetrouwe informatie is; alleen de tijd zal leren of en wanneer Marvel's Spider-Man 2 komt aan op PlayStation 5.