EA heeft vanaf vandaag nieuwe updates aangekondigd voor aanpassingen en mogelijkheden om ontdekt te worden.

Apex Legends bereidt zich voor om te schitteren in de Kerstvakantie met een reeks updates waaronder een herzien voortgangssysteem, waarmee het maximale spelersniveau wordt verhoogd, waardoor hij met velen wordt beloond Gratis Apex-pakketten. Om de lancering van Jedi: Fallen Order te vieren, kunnen spelers van Apex Legends er bovendien een ontgrendelen Pathfinder skins geïnspireerd door BD-1, gewoon door in te loggen op het spel. Ontdek ten slotte de lancering van de Apex Legends-winkel voor merchandise en kleding.

Bevorderingssysteem
Vanaf vandaag wordt het maximale spelersniveau verhoogd van 100 tot 500, waardoor spelers de kans krijgen om tot 199 Apex-packs te verdienen die verkrijgbaar zijn tot het 500-niveau (aanvullende informatie beschikbaar in de blog). Het nieuwe voortgangssysteem verandert ook de snelheid waarmee spelers naar het 100-niveau gaan, waardoor de spelervaring wordt vereenvoudigd. Spelers onder 100 en degenen die het maximale niveau hebben bereikt, ontvangen Apex Packs met terugwerkende kracht op basis van het nieuwe voortgangs- en maximale niveausysteem. Gamers krijgen ook elk nieuw 10-niveau een nieuwe badge, beginnend op het 110-500-niveau.

Wapen decoraties
Spelers kunnen 36 nieuwe wapendecoraties verzamelen om hun favoriete wapens aan te passen, beschikbaar via epische en legendarische pakketten. Spelers op het niveau van 100, 200, 300, 400 en 500 kunnen exclusieve wapendecoraties krijgen die zijn geïnspireerd op de nieuwe badges.

Om de lancering van Star Wars Jedi: Fallen Order te vieren - kunnen spelers een Pathfinder-skin ontgrendelen geïnspireerd door BD-1, BP-1 genaamd, eenvoudig door in te loggen op Apex Legends.